Със снукър страсти и шумно парти откриха "Академията"

галерия:

снимка: SPORTA.BG

Новият дом на снукъра в България - „Академията“ - бе открит официално с шумно и атрактивно парти в петък вечер. Фаталният 13-ти декември се оказа късметлийски ден за джентълменския спорт в страната ни, защото феновете имаха възможност да се забавляват в уникалната атмосфера на големия клуб.

Приятната барова обстановка бе допълнена от страстите и емоциите покрай игрите на масите за билярд, снукър, джагите, дартса и конзолата Playstation. Гостите на „Академията“ имаха страхотнатия шанс да видят и историческия първи сенчъри брейк от български майстор на щеката – Ивайло Пеков.

На огромния 65-инчов телевизор Самсунг президентът на Българската федерация по снукър Олег Велинов пусна на присъстващите 108-те точки, които Пеков реализира на Световното първенство за аматьори в Латвия.

Ивайло получи специален плакет от Федерацията за страхотното си постижение, като неговите колеги и приятели му пожелаха да не спира дотук и да продължава с големите точкови серии.

4051872

Гостите на „Академията“, които уважиха откриването, участваха в специална томбола с награди и щастливците получиха още един повод за добро настроение във вечерта. Очаквано най-много желаещи имаше за игра на билярд, а на една от снукър масите българският лицензиран треньор Братислав Кръстев проведе демонстративен мач срещу друг роден талант – Георги Величков, като Брандо излезе победител в приятелския дуел.

4051871

„Академията“ предоставя възможност на българските фенове не само да разпускат с големия избор на бордови игри и други развлечения, но и да развиват уменията си в снукъра. Всеки желаещ може да се запише на тренировки, да гледа големите спортни събития в приятна атмосфера или просто да се забавлява с приятели.

4051875

4051873

4051869

4051867

4051868