СРАМ! Националките отлятяха за Евроволей 2017 без лекар и масажист

снимка: bTV

Чутовен срам! Така може да се определи ситуацията в женския ни национален тим по волейбол. Президентът на федерацията инженер Данчо Лазаров и придворната му клика този път тотално бе разкрита. 

Жените отпътуваха без лекар и масажист за европейското първенство в Азербайджан. При евентуални проблеми ще разчитат на помощ от щабовете на конкурентките си. Лекарските чанти на летище "София" бяха поверени на селекционера Иван Сеферинов и част от състезателките, а със специализираната апаратура ще работи кондиционния треньор. Аматьорската ситуация силно подразни основните волейболистките.

"Винаги имам желание да играя в националния отбор, но някои обстоятелства в момента са такива, че биха ме принудили да не се върна повече. За световно и европейско винаги имам желание, но нека говорил след това", заяви Елица Василева пред bTV.

Селекционерът Иван Сеферинов постави и целите пред своите състезателки - влизане в полуфиналите. Как точно ще стане, като няма кой да направи един възстановителен масаж - не е ясно! Господ здраве да дава на нашите момичета!