Сър Алекс е написал предговора в автобиографията на Бербо

Великият мениджър на Манчестър Юн сър Алекс Фергюсън лично е написал предговора към автобиогафията на Димитър Бербатов, който игра на Олд Трафорд под негово ръководство. Книгата, озаглавена „По моя начин” и издадена от издателство „Сиела”, излиза официално на 10 ноември. На същата дата, от 12:30 ч. луксозното издание ще бъде официално представено в книжарница „Сиела“ в Paradise Center (бул. „Черни връх“ 100 в София). Автобиографията ще бъде налична във всички книжарници от сутринта на същия ден, а от 21 октомври е предвидена възможност за предварителни заявки на уебсайта на „Сиела”.

Официалното представяне на автобиографията не е помпозна церемония, а среща на Димитър Бербатов с първите читатели. Те ще могат да получат автограф от автора върху своя екземпляр, както и да си направят снимка с него, която да споделят в  социалните мрежи (за Instagram и Facebook: @berbo9 #D9Book).  

Вдъхновяващата история на едно обикновено българско момче, стигнало до върховете на световния футбол, е разказана в близо 500 страници. Написана честно и неподправено, тя дава отговори и буди размисли. В нея Димитър е открит както никога досега и със сигурност има с какво да изненада и своите фенове, и своите отрицатели. Изданието съдържа и непубликувани до момента снимки от личния архив на футболиста.