Съпругата на Тайсън Фюри направи зловещо признание

Жената на бившия световен шампион по бокс в тежка категория Тайсън Фюри – Парис, направи шокиращо признание как е скрила ужасна новина от мъжа си преди завръщането му на ринга.

28-годишната Парис е претърпяла аборт в сутринта преди победата на Фюри срещу албанеца Сефер Сефери през юни, когато британецът официално се завърна на професионалния ринг. Загубата е била огромна, но жената на боксьора е решила да му спести новината точно в този ден, за да не го съкруши напълно преди мача му със Сефери.

"Бях бременна в осмата седмица. Тогава в деня на битката знаех, че съм изгубила бебето. Не споменах на Тайсън, преди да излезе на ринга. После веднага след това му казах, а на другия ден отидохме в болницата и беше потвърдено“, призна Парис пред „Мирър“.

Двамата имат четири деца, а скоро след ужасната вест се зарадвали на радостна такава. „Пет седмици по-късно отново забременях. Сега нашето ново бебе, момче, трябва да се роди през март. Все още бяхме тъжни от нашата загуба и се радвахме в същото време“, допълва жената на британския боксьор.