Справедливост! Прокуратурата погна скандалната треньорка по художествена гимнастика

Скандалната треньорката по художествена гимнастика Елена Симеонова, която се прочу по най-лошия начин в страната, ще бъде разследвана от прокуратурата в Бургас. Симеонова се забърка в каша, след като бе заснета да тормози една от възпитаничките си. Видеото, което за часове бе прегледано от над 150 000 българи, ясно показва как треньорката се отнася с момичетата в зала "Младост" - крещи им на "ма" и дърпа ушите им със злоба.

Назначената проверка трябва да приключи до края на месеца, след което прокуратурата ще постанови дали да бъде възбудено наказателно производство, или случаят ще остане при социалните, съобщава БНТ.

"След самосезирането сме уведомени от социалните служби, че е проведен координационен механизъм, който е задължителен, когато социалните служби преценят, че се касае за дете в риск. За този координационен механизъм сме уведомени и материалите от проведения такъв с участието на социални служби, педагози полиция и инспектор по детска педагогическа стая, ще бъдат изпратени и присъединени към проверката, която вече е възложена от прокуратурата", каза прокурор Христо Колев.