Sporta.bg позна: Треньорът на Бербо заложен на дузпата

снимка: PAOK FC

Треньорът на ПАОК Игор Тудор е пред уволнение от солунския гранд, информира изданието onsports.gr. Както пръв и единствен Sporta.bg писа наскоро - хърватинът е пътник, както заради слабите резултати, така и заради това, че оставя често Димитър Бербатов на пейката.

Собственикът на ПАОК Иван Савидис е бил бесен след поредната издънка на "черно-белите". Те паднаха при визитата си на Астерас с 1:2, като дори допуснаха обрат. 

"Не винаги треньорът е виновен за загубите. Не съм аз този, който носи точките. Понякога нямам власт над случващото се на терена", пробва да се оправдае Тудор. Той добави, че се нуждае от по-добри играчи, за да постига желаните резултати. 

Във форумите обаче ултрасите на ПАОК не са съгласни с думите на наставника. "Млад е, няма опит за отбор като нашия. Какви по-добри играчи иска той. Та в състава разполага с футболисти като Бербатов, Пелкас, Атанасиадис и Гари Родригес", пишат феновете.

Бъдещето на Игор Тудор на "Тумба" ще зависи до голяма степен от следващите няколко мача. В тях обаче той няма да може да разчита на Бербо, който е контузен и трябва да почива още 2 седмици.