Спонсор бяга от Лаута след интрига

Собственикът на козметичната компания "Рефан" Ангел Попов явно, и разбираемо, се ядоса от това, че името на фирмата му се замесва в интриги на Лаута. Синът на Стефан Попов, който подпомагапше ДЮШ на "смърфовете", е взел решение да спре кранчето и повече да не бъде спонсор на "черно-белите".

Капката е преляла, след като родители на децата от набор 2004 с треньор Георги Недевски пуснаха остра декларация, в която твърдят, че фирма "Рефан" се меси в работата на треньора и му търси цаката да го изгони.

Последва ответна декларация от Локомотив, но тя беше "след дъжд - качулка". Ето защо Ангел Попов ще продължи да подпомага само Берое, ДЮШ на хебър и женският тим на Пълдин, но не и любимия си клуб -0 Локо.

ЕТО КАКВО КОМЮНИКЕ ПУСНАХА ОТ РЕФАН:

Изявление на "Рефан България" във връзка с публикуваната в редица медии декларация на родители на деца от школата на Локомотив Пловдив!

Ръководството на Рефан България с огромно разочарование констатира, че името на компанията за пореден път търпи негативи във връзка с помощта, която оказваме на футболен клуб Локомотив Пловдив. В няколко електронни издания бе разпространена декларация, в която косвено името на компанията е намесено в интриги, които не отговарят на нивото на фирмата, доказала пред цяла България своята социална насоченост и ангажираност. След като се убедихме, че във въпросната декларация, входирана в клуба, името на компанията е посочено недвузначно, ние взехме решение, да прекратим взаимоотношенията си с ФК Локомотив Пловдив, след края на настоящия сезон! Считаме, че сме преизпълнили ангажиментите, които сме поели към футболния клуб през годните при управлението на различни ръководства и собственици.

Рефан България е компания с 25-годишна история и е удостоена с редица награди, плакети и благодарствени писма за благотворителност и спомоществователство.

Ръководството на компанията категорично отказва и няма да допусне по никакъв начин добрите ни намерения и отзивчивост да бъдат използвани в негативна кампания срещу нас!

Пожелаваме успех и късмет на децата от школата, техните родители, както и на ръководството на клуба!

Рефан България