Солскяер пред незабравимо завръщане на „Олд Трафорд“

Шампионът на Англия Манчестър Юнайтед излиза тази вечер срещу тима на Кардиф, където мениджър е Оле Гунар Солскяер, който се очаква да бъде посрещнат по невероятен начин на „Олд Трафорд“.

Норвежецът е с легендарен статут в Юнайтед, след като вкара инфарктния победен гол във финала на Шампионската лига през 1999 година срещу тима на Байерн (Мюхнен).

Солскяер, който прекара 11 години в клуба, преди да напусне през 2007 г., се очаква да бъде посрещнат като герой при завръщането си на „Театъра на мечтите“.

„Бившият мениджър, сър Алекс Фъргюсън, всели в нас „мечтата“, а за мен това да играя в Манчестър Юнайтед никога не е влизало и в най-смелите ми планове. Сега аз отивам там като треньор и е просто случайност“, заяви Солскяер, не показвайки развълнуваност от събитието.

Въпреки лошата форма на „червените дяволи“ през настоящата кампания, норвежецът сподели, че факторът „страх“ все още го има, тъй като Кардиф ще играе срещу най-големия клуб в света.

„Разбира се, страхът фактор съществува, все пак ще играем срещу най-големия клуб в света. Спомням си доста лоши моменти, от които клубът излезе. Това е Ман Юнайтед, те винаги се завръщат по-силни“, каза още легендата на „червените дяволи“.

Междувременно сделката между двата клуба за Фабио е факт, а пък се очаква и трансферът на Заха в Кардиф да бъде осъществен до часове. Самият Солскяер разкри, че вече бразилецът тренира с новия си клуб.

Двубоят на Юнайтед с Кардиф на „Олд Трафорд“ е тази вечер от 21:45 часа.