Снукърът в България ще има свой дом - спортен бар "Академията"

галерия:

снимка: Академията

Спортен бар "Академията" е чисто новият дом на феновете на снукъра и бордовите игри в България.

Клубът се намира в сградата на кино "Арена – Запад", на булевард "Тодор Александров" номер 64 – съвсем близо до спирка "Вардар" на метрото.

Официалното откриване ще се състои на 13-ти декември от 20:00 часа.

Игралните зали са оборудвани с 6 снукър и 4 билярдни маси, върху които можете да упражнявате уменията си между топките с приятели.

Името "Академия" не е избрано случайно – винаги можете да разчитате на наставленията на лицензирани треньори, които ще ви подготвят специална тренировъчна програма и курсове.

Най-специалният кът е ВИП залата, където има две снукър маси, а обстановката е уютна и уединена, подходяща за хората с по-изтънчен вкус. В "Академията" можете да играете не само снукър и билярд – предлагат се още дартс, джаги, тенис на маса, шах, табла, монополи и дори карти!

4051076
Вип залата за по-изтънчените вкусове на играчите

Феновете на снукъра и билярда ще могат да изпробват и уникалната за България хибридна маса, на която може да се играе едновременно и билярд, и снукър! Тя е с размерите на билярдна маса, но е пригодена и за набиращия все по-голяма популярност в Европа и Азия снукър с 6 червени топки (вместо традиционния вариант на джентълменския спорт с 15 червени).

4051075Уникалната за България хибридна маса

За любителите на електронни игри също има специално място – те ще могат да се наслаждават на всички последни заглавия, излезли за най-новата платформа Playstation 4, докато седят на специално пригодените кресла.

За клиентите се предлага специална абонаментна ВИП карта, която е на стойност 100 лева. Тя ще дава постоянна отстъпка в заведението – 10% на алкохолни и безалкохолни напитки и постоянна отстъпка от 30% за билярд и снукър. Картата е валидна 12 месеца от датата на издаване.

От всяка локация в "Академията" ще може да се гледа телевизия на 50-инчови екрани, като освен тях има и уникална изненада за откриването на 13-ти – най-големият телевизор в България с размер на монитора 85 инча! Той е единствен по рода си, като ще бъде на разположение на клиентите на клуба за всички най-големи и най-важни спортни събития в годината.

4051072

Клиентите ще могат да разчитат и на организирани събития за гледане на няколко спортни събития едновременно, като например всички мачове от футболните първенства през уикендите.

Най-запалените фенове ще могат да участват в различни турнири, организирани от "Академията". Те ще варират от аматьорско до професионално ниво и ще включват всички спортове, които се предлагат в заведението.

Съвсем скоро очаквайте и откриването на музей на снукъра в "Академията". В момента може да се насладите на различни предмети от световни звезди, специално подарени на "Академията".

Едно от тях е уникалното сукно от масата на финала на Световното първенство през 2013 година. Сукното е подписано от двамата финалисти Рони О'Съливан и Бари Хоукинс, които са отправили пожелания към българските почитатели на играта.