Снукър елитът ни влиза в битка в бар "Академията"

Този уикенд ще се проведе третия ранкинг турнир от календара на Българската снукър федерация. Двубоите ще се изиграят в спортен бар „Академията“, а феновете на джентълменския спорт ще могат да наблюдават срещите напълно безплатно.

Битките стартират в събота от 10:00 часа с няколко двубоя от квалификациите за основната схема. Победителят в последния ранкинг турнир  Никола Кемилев ще очаква победителя от двубоя между Димо Ангелов и Калин Върбанов.

Кемилев е водач в ранглистата за сезон 2015/2016. Той спечели квалификационния турнир между осемте най-добри български играчи, който ще му даде право да се изправи срещу Рони О‘Съливан в демонстративното шоу на 20-ти ноември в зала „Триадица“.

Братислав Кръстев, който успя да влезне в основната схема на PTC Bulgaria Open, ще започне участието си срещу Боян Тошев. Номер 2 в българската ранглиста Христо Сираков ще се изправи срещу Никола Колев.

11 български родни рефери ще съдийстват по време на турнира начело с Пролетина Величкова. Четвъртфиналите в турнира започват в неделя от 10:00 часа, а по програма финалът трябва да се състои от 16:00 часа.