(СНИМКИ+ВИДЕО) Сашо Боксьора от Дупница е смелчагата, който заби шише в главата на отворкото Чисора

галерия:

снимка: Вяра

Дупничанинът Александър Васев - Кацов, известен с прякора Сашо Боксьора, е нашенецът, който прасна с бутилка в главата скалата Дерек Чисора. Смелчагата нападна британеца и си навлече гнева на съперника на Кубрат Пулев, който опита да го смаже, но беше възпрепятстван от охранителите на кантара преди мача му утре след полунощ срещу Кобрата.

Сашо Боксьора шества неотлъчно с Кубрат Пулев в неговите походи из Европа, като навсякъде носи черния колан на Кобрата, пише "Вяра". Александър издига високо интерконтиненталния пояс на Кубрат винаги, когато Пулев излиза на ринга. Двамата са приятели от детство, заедно са тренирали в ЦСКА и поддържат дългогодишно приятелство.

4156167

Миналата година Сашо Боксьора се е простил с луксозното си Ауди А6 след пожар. От полицията разследват версията за умишлен палеж. Криминалистите са извършили оглед на автомобила, предполага се, че собственикът го е закарал за ремонт след полицйските експертизи. Александър Кацов има свой бизнес, държи кафене, занимава се с автомобили. Той е доведен брат на общинския съветник от ОДБ Вергил Кацов.