(СНИМКИ) Роналдо качи на частен самолет цялата си рода и я поведе към морски рай! Николета Лозанова е на stand by

галерия:

снимка: uefa.com

Новоизлюпеният еврошампион Кристиано Роналдо вече е в заслужена почивка. Както се знае суперзвездата на световния футбол знае как да релаксира на райски местенца, заобиколен от пищни мадами. 

Този път обаче CR7 е решил първо да обърне внимание на своето голямо семейство. нападателят пусна снимки, на които се вижда как е качил цялата си рода на частен самолет, за да ги води на ваканция. Къде ще е тя не се знае, но скоро ще стане ясно, защото едва ли Роналдо ще пропусне да се похвали в социалните мрежи.

4158916

Майката на Кристиано - Долорес, е получила задача да се грижи за сина му по време на почивката.

Футболистът е в почивка до 1 август. На тази дата трябва да се яви за преглед при лекарския екип на Кралския клуб. Както е известно Роналдо е с контузия, която му нанесе Димитри Пайе от Франция. 

4158917

Със сигурност семейната ваканция няма да е единствената за Роналдо в 3-те свободни седмици. очаква се във втората половина на юли той да се отдаде на релакс и с мацки, каквито около него не липсват. Николета Лозанова също е на стенд бай...

Родната плеймейтка наскоро въртя любов с Кристиано(и дори не отрече за това), но след нея през леглото му минаха още няколко шеметни красавици. Тунингованата пловдивчанка обаче все още не е загубила надежда, че може да е нещо повече за Роналдо от поредната бройка в дебелия му тефтер. Според близки до Николета - тя не е прекъснала контактите си с Роналдо и дори има план за действие. Крайната цел на Лозанова е поне да се добере до частната яхта на CR7, където той води любимките си и най-добрите си приятели и после пуска фотоси в Инстаграм. Подобно попадение би било страхотен имидж за тв водещата.

4158915