(КУЛТОВО ВИДЕО) Тарторите на агитките на Ботев и Локо обявиха как ще разделят магистралата и плажа в Бургас

Тарторите на двете иначе варждуващи агитки на Ботев и Локо - Божо и Тишо обявиха как привържениците на двата отбора ще си разделят магистралата и плажа в Бургас. Става дума за 30 юли, когато в морския град ще се проведе Битката за Пловдив от първия кръг на Първа лига.

Божо: Ние като домакини каквото можем, ще го предоставим, тоест неограничени билети. Трибуните са Локо са  заоколо 1500-2000 човека, но хора няма да бъдат върнати, ако искат да седнат в други сектори. Имаме разговори за разделението на плажа, за пътуването също. Това се прави с цел феновете да се чувстват максимално защитени и да няма ескецесии. Няма смисъл от ескалация. Който търси ескалации нека да не бъде точно този ден.

Тишо: Ние каквото искахме, го получаваме. Искахме 2-та сектора. Разбрахме се да се тръгва в различни часове, защото имаме организирана екскурзия. Ще има около 2 часа промеждутък. Ботев тръгват между 9 и 9:30, а Локо между 10:30 и 11. Плажът е разделен на две. Ще има охранявана и буферна зона. Най-важното е да стане един празник. Цялата централна част на плажа е за феновете на Локо, а северната част от плажа - за тези на Ботев - там където те сядат по крайплажни заведения.

ВИЖТЕ ПОДРОБНОСТИ ВЪВ ВИДЕОТО!