(СНИМКИ) Николета Лозанова и Моника Валериева си правят PR на гърба на пострадалата гимнастичка

галерия:

Плеймейтките Николета Лозанова и Моника Валериева се втурнаха да се молят за пострадалата грация Цвети Стоянова в социалната мрежа. Двете свръх тунинговани дами постнаха снимка на красивата гимнастичка и призоваха феновете си да не спират да вярват във възстановяването й.

4157651

„С теб сме”, написа Валериева над снимка на Цвети, качена от фейсбук група. Бившата на Валери НиЛо не остана по-назад и също сподели, че е съпричастна към голямата трагедия.

4157652

Припомняме, че вчера едно от златните момичета на родната гимнастика се хвърли от шестия етаж на жилищен блок в столичния квартал „Надежда”. Тя бе транспортирана в „Пирогов” и претърпя животоспасяваща интервенция. Все още девойката се бори за живота си като в момента е поставена в медикаментозна кома. Въпреки трагедията ансамбълът ни по художествена гимнастика се намира в Израел, където ще участва на първенство без Цветелина.

Близки и съседи на Цвети нападнаха федерацията по художествена гимнастика и в частност шефката Илиана Раева като я обвиниха за състоянието на Стоянова и депресията, в която е била. Според тях Раева е извадила Цвети от ансамбъла и така я е подтикнала индиректно към самоубийство.

Всички момичета от родната художествена гимнастика също са в тотален шок от случилото се с Цветелина Стоянова.

Капитанът на ансамбъла Михаела Маевска написа в социалната мрежа "Инстаграм": "Цвети ти знаеш какво значиш за нас. Ти си част от нашия живот и винаги ще бъдеш!!! Даваме ти цялата си вяра и сила, които имаме в този момент, молим се на Господ за теб. Ти си силно момиче и ще се справиш както досега винаги си успявала. Обичаме те с цялото си сърце и знай, че сме с теб."

В последните часове абсолютно всички момичета изразяват подкрепата си към грацията от ансамбъла.