Ослепителната Цвети Стоянова грее като фотомодел в Дубай (СНИМКИ)

галерия:

Гимнастичката Цвети Стоянова се наслаждава на мечтана почивка в Дубай. Красавицата показва, че е наистина щастлива като ежедневно споделя нови снимки от своето преживяване. Феновете и последователите в социалните мрежи на грацията пък я заливат с одобрителни и окуражителни комeнтари.

Цвети не само се радва на лукса, който ОАЕ предлага, но и спокойно може да кандидатства за модел и рекламно лице на емирството. Това е видно от последната снимка, която изваяната хубавица публикува в социалната мрежа "Инстаграм". На фотоса се вижда как Стоянова си лежи на плажа, а на заден фон е един от най-красивите хотели в ОАЕ - "Atlantis The Palm".

Вчера Цвети се похвали със снимка от същия хотел, където влезе във водата и плува заедно с делфините, а един от бозайниците я дари с целувка. По-късно Стоянова продължи да поства снимки и зарадва феновете си с такива от пустинята. Явно грацията се възстановява по план и е загърбила тежките месеци, които й се наложи да изживее, след като през юни направи опит за самоубийство със скок от 6-ия етаж, но по чудо оцеля.

В Дубай Цветелина е с най-добрата си приятелка Мария Матева, която също е гимнастичка.

4162506

4162507

4162508