(СНИМКИ) Красавица от Sporta.bg засенчи Андреа при посрещането на Кобрата

галерия:

Кубрат Пулев се завърна на родна земя с усмивка, която издава колко доволен е от свършеното в Германия. Там той преби и замени самодоволното изражение на наперения британец Дерек Чисора със синини и отоци, за да се окичи за втори път с европейската титла в свръхтежка категория. 

Боксьорът, който успя да зарадва цяла България в събота срещу неделя, изпусна вчера самолета от Берлин, но днес го хвана и кацна на летище "София". Sporta.bg вече Ви запозна с думите на Кобрата и с грандиозното посрещане, което му устроиха феновете на аеропорта.

Вероятно повечето хора смятат, че на първа линия в салон "Пристигащи" е била приятелката на боксьора - чалга певачката Андреа. Да, ама не.

Първа бе нашата красива репортерка Михаела Василева. Чаровницата се пребори с над 400 души и се добра до Кубрат за снимки, автограф и интервю.

Впрочем, Кобрата доказа, че освен велик спортист е и широко скроена личност. Въпреки физическата и психическа умора - той отдели време за всеки, който пожела да се докосне до него. Пулев раздаде стотици автографи и поговори с хората поотделно.

Не забрави и журналистите и разкри, че следващата му цел е мач в "Арена Армеец". Дано това се сбъдне. А нашата прелестна репортерка Михаела отново ще е там - на първа линия.

СНИМКИТЕ ОТ ПОСРЕЩАНЕТО НА КУБРАТ МОЖЕТЕ ДА ВИДИТЕ В ГАЛЕРИЯТА - ГОРЕ ДО ВОДЕЩИЯ ФОТОС !