(ПРОЕКТИ) Ето как ще изглежда новата арена "Българска армия"

ЦСКА използва официалния си сайт, за да покаже първите проекти за предвидения нов стадион на клуба, с изграждането на който клубът да може да съперничи по това на големите тимове в Европа. Въпросните идеи ще бъдат лично разглеждани от акционерите Гриша Ганчев и Юлиан Инджов.

Снимка 416337

Ето какво пише официалният сайт на "червените":

Армейци,

"Основните акционери в клуба Гриша Ганчев и Юлиан Инджов започнаха разглеждането на проектите за нов модерен стадион. В четвъртък две фирми презентираха пред тях своите концепции за бъдещето съоръжение на ЦСКА. Това са фирма "Вамос" с архитект Георги Савов (снимки 1 и 2) и фирма "Design Initiatives" с ръководител на екипа архитект Владо Вълков (снимки 3 и 4). Те запознаха собствениците на клуба с архитектурните планове и строителните решения. В момента мащабният проект е на ниво "предпроектно проучване". Предстоят нелеки процедури в бъдеще освен по избора и одобрението на офертите, така и най-вече по съгласуване и сериозна съвместни работа с държавата и Столична община.

Снимка 416335

Източник: CSKA.bg

С разрешението на авторите и по желание на Гриша Ганчев и Юлиан Инджов, предоставяме постъпилите на този етап предложения на вниманието на многобройните "червени" привърженици. Идната седмица предстои разглеждането на още един проект от трета фирма", информираха от "армейския" клуб.

Снимка 416338