(СНИМКИ 18+) ГОРЕЩО! Жената на Джърмейн Пенант го защити с огромни голи гърди

галерия:

снимка: www.pinterest.com

Позагубилият блясък Джърмейн Пенант получи неочаквана, но много съблазнителна за феновете подкрепа от съпругата си - модела Алис Гудуин. Само преди дни позабравеният на Острова футболист отиде да играе чак в Сингапур в местния отбор "Тампинс Роувърс" и получи куп подигравки от тези, които му се възхищаваха преди години.

4152850

За да го защити, горещата сексбомба пусна в социалните мрежи поздравления към мъжа си и пожелания да продължи с добрата си кариера на другия край на света. По-интересни обаче са снимките на Алис, придружаващи посланието, на които тя не оставя много на въображението на мъжете. След поредния си пост горещата хубавица вече събра 250 000 последователи.

4152851

Преди години Пенант бе смятан за един от най-големите таланти на Острова. Той започна кариерата си в "Нотс Каунти", след което бе привлечен от "Арсенал" едва 15-годишен за 2 млн. паунда. След това игра за "Бирмингам", "Ливърпул", "Сарагоса" и "Стоук Сити" и беше даван под наем на "Уотфорд", "Лийдс" и "Портсмут".

4152852

От няколко месеца се оказа, че никой вече не го иска. През 2005 г. и 2011 г. Пенант бе арестуван за шофиране в нетрезво състояние и за известно време бе задължен от властите да носи електронна гривна на крака си. Джърмейн и Алис бяха гаджета три години, преди да се оженят в края на май 2014 г.

4152853

Сега обаче не се знае дали и кога благоверната му ще го последва в Сингапур или ще предпочете да консумира славата, спечелена с голи гърди на Острова.

4152854