(СНИМКА) Мика Хакинен вдигна сватба със стриптийзьорка! Шейна, теглена от елен докара младоженците

галерия:

Легендата на Формула 1 Мика Хакинен се бракува за втори път. Екс световният шампион пилот взе за съпруга бивша стриптийзьорка, без да се интересува от хорските приказки и писанията в жълтите вестници.

Заради Маркета Кромотова финландецът напуснал жена си преди няколко години, но криел връзката. Сега обаче двамата вдигнаха приказно романтична сватба в родината му. Младоженците се придвижиха до църквата с шейна, теглена от елен.

4163122

Това е втори брак за Хакинен. През 1998 година бившият пилот се ожени за Ерия Хонканен. Двамата бяха семейство до 2008-а. От нея Мика има две деца - Хуго Ронан, роден на 11 декември 2000 г., и Айна Джулия, родена на 12 май 2005 г. Те присъстваха на втората сватба на своя баща.

4163121

Според медиите във Финландия красивата Маркета буквално е пленила студения бивш спортист. Тя е родена в Чехия и дълго време си е изкарвала прехраната като стриптийзьорка.

Преустановила кариерата си край пилона, след като срещнала Мика. Никак не изненадващо, че двамата се запознали именно в нощен клуб. Историята все още мълчи дали е било по време, когато Маркета е била на работа или не.