Смяната на властта в ЦСКА - след мача с Лудогорец

снимка: БТА

Смяната на собствеността на ЦСКА се отлага за понеделник, научи Канал 3. В началото на следващата седмица от червения клуб ще обявят официално името на новия мажоритарен акционер в клуба. 

Днес трябва да бъдат прехвърлени акциите  на Александър Томов на двамата представители на феновете Милко Георгиев и Борислав Лазаров. Тече процедура по оформяне на документите. В понеделник ще започне и одит на клуба. 

Утре предстои най-важният двубой за "армейците". ЦСКА се изправя срещу Лудогорец в Разград в битка за титлата в първенството. 

Според БЛИЦ бъдещите решения в клуба ще се взимат от Юлиан Инджов. Като лице на клуба и оперативен директор ще бъде използван Ивайло Манджуков. Тази идея се обмисля и от гледна точка на феновете - Манджуков-младши е горещ почитател на ЦСКА и ще бъде като лице на "червените" в обществеността. Вече стана ясно, че Александър Томов се опитва да получи около 1,8 милиона евро, за да предаде своя дял от акциите. Все още не е ясно бъдещето на настоящите директори и членове на Управителния съвет на ЦСКА. Има възможност те да довършат работата си до края на сезона, докато тече одитът.

Изпълнителният директор на ЦСКА Александър Тодоров е подал оставкапо време на вчерашните преговори за собствеността на "червените". Оставката на ръководителя на този етап е била отхвърлена, но се очаква след идването на новата власт на “Българска армия” тя да бъде приета.