Смляха от кютек тартор на сините фенове от South Division

Грозен инцидент се разигра по време на дербито между Левски и Лудогорец. По време на срещата е бил пребит жестоко Адриан Петров, пише "Меридиан мач". Той е от фракцията "South Division", която наскоро се завърна в Сектор "Б". Известен е сред феновета с прякора Дългия и е син на легендата на Левски от 80-те години Петър Петров.

Адриан дълго време разпяваше агитката на "сините", но след скандалите между фракциите на Южната трибуна, рядко се появяваше на "Герена".

Не е ясно каква е причината Петров да бъде пребит, но за случилото се потвърдиха много хора в социалните мрежи. Не е ясно кой точно е нанесъл побоя над Дългия, но според очевидци това са хора от "София-Запад". Адриан е бил изнесен от стадиона от двама свои приятели, след което е успял да се прибере вкъщи.

Две са версиите, които са лансират сред феновете, довели до инцидента. Според едната е, че Дългия е разпявал агитката по време на световната квалификация между България и Швеция, в която имаше фенове на различни отбори. Това не се харесало на тарторите в Сектор "Б". Втората е, че е пробвал да защити хора от агресията на стюардите.

Случката е странна, след като дербито бе анонсирано от НКП като мач на обединението.