Славия с втора победа над Тампере, идват мачове с Хайдук (Сплит)

Славия продължава към втория квалификационен кръг на Лига Европа. „Белите“ отстраниха Илвес (Тампере, Финландия) с общ резултат 3:1, след като спечелиха и реванша с 2:1 в София. И двата гола реализира Галин Иванов, който бе над всички и определено е героя за столичани.

В следващата фаза Славия има за опонент хърватския гранд Хайдук (Сплит). Според първоначалната програма първият мач е в Хърватия на 26 юли (четвъртък) от 21:00 часа, а реваншът е на 2 август в София.

Доста трудна победа. След като изравниха, стана тежко, но важното е, че вкарахме втори гол и продължаваме напред. Стана хубав мач, имаше не малко хора. Радвам се, че десет българи и един грък продължихме напред. Имаме мач в неделя с Берое, който е много важен, а след това ще мислим за Хайдук. Разбира се, че имаме шансове. Те са гранд, но имаме своите възможности и качества“, сподели Галин Иванов.

„Имам предложения, но засега не са това, което искам. Ще видим занапред. Засега оставам оставам в Славия. Не ми се коментира другия отбор (бел.ред. – Левски, който вчера отпадна от Вадуц). Никога повече (бел.ред. – не би се върнал в Левски)“, допълни Галин Иванов.