Славиша отсвири Ел Маестро

Славиша Стоянович бе категоричен, че футболистите на Левски няма да добият прекалено високо самочувствие, след като снощи унижиха последния в класирането Верея със 7:0. Сръбският специалист заяви, че от този момент вече всички в клуба мислят за гостуването на Черно море в турнира за Купата на България.

"След загубата в Разград искахме да победим и да спечелим трите точки. Показахме доста добри комбинации. Получи се добра атмосфера и се надявам, че сме зарадвали феновете на трибуните. Искахме да се отблагодарим на великите ни фенове, които ни подкрепяха там. Нямаме време да мислим за тази победа. В сряда е следващият ни мач. Гостуване за Черно море. Мислим кръг за кръг. Има много отбори, сериозна конкуренция, отбори, които могат да ни вземат точки. Мислим мач за мач. Не можем да мислим много напред", коментира треньорът на Левски.

Стоянович не пожела да коментира думите на колегата си от ЦСКА Нестор Ел Маестро, който в едно от интервютата си определи Левски като "най-добрият отбор в света".

"Не съм чул думите на Ел Маестро. Всеки може да мисли както иска. Аз мисля за моя отбор и как да напредваме. Това е нашата работа, а не да коментирам другите. Не знам от какво са породени неговите думи. Не е моя работа", каза той.