Славиша готов да хвърли оставка, чете конско на играчите

Двете поредни загуби от Черно море, съответно за Купата на България и за първенство, както и третото място в Първа лига, явно са ядосали Славиша Стоянович до краен предел.

Поне според информация на колегите от Спортал, които твърдят, че вчера в съблекалнята на Левски е било страшно. Стигнало се е дори дотам, че Славиша да обяви пред футболистите, че е готов да напусне, ако в него и помощниците му е проблемът за слабата игра в последния мач.

"Няма как да се получат нещата, ако играете без сърце и мъжество. Не може два мача да играете добре, а след това далеч от София да играете слабо. Няма как да проспивате едно полувреме, а след това да искаме да ставаме шампиони. Аз съм дошъл тук, за да стана шампион. Когато дойдох всеки ми казваше - няма как да си по-напред от трето място. Аз обаче искам и вярвам, че можем. Тук често се сменят треньорите, но явно не само те са проблем. Няма драма и аз и колегите ми да си тръгнем след полусезона, ако ние сме проблемът. Бъдете мъже, стиснете зъби и го покажете на терена във всеки един момент. Има ситуации, които вие сами на терена трябва да си спечелите мача, ама трябва да го искате, за да се случи", говорил Стоянович на играчите.