Сираков: Обертан е приключил с футбола, Роси да не слуша Спас Русев!

снимка: lap.bg

Легендата на Левски Наско Сираков говори след победата на "сините" с 2:0 над ЦСКА-София в първи полуфинал за Купата на България. Тя не трябва да заблуждава хората на "Герена", убеден е Сираков. Той заяви, че голямата звезда на Левски Габриел Обертан е приключил за футбола. А треньорът Делио Роси трябва моментално да си събере куфарите и да напусне, ако слуша собственика на клуба Спас Русев кой играч къде да бъде поставен на терена.

"През последните 10 години на Левски винаги му идва един такъв мач, след който валят дитирамби. Тези мачове заблуждават. Ако не разбираш, ти замазват очите. Ако някой се заблуждава, че Левски е играл силно или че може в този си вид да играе силно, значи нищо не разбира от футбол. Това е мач за привържениците, защото им носи удовлетворение. Но ръководството и треньорите, ако се заблуждават, че всичко е наред, ще страдаме още утре.

Бях скептичен още с идването на Обертан. За мен е футболист, който е приключил с големия футбол. Идва от Анжи, където е изиграл 4 мача. Нищо чудно не е направил тук. Има един гол за 7 месеца. Едно време нямаше да го пусна да се съблича в съблекалнята. Той е приключил, а ние го реанимираме. А това, че Спас Русев бил казал къде да играе Обертан, уби всичко детско в мен. Ако Делио Роси слуша президента, да си събира куфарите и да го изпращат. Това е срамно!", сподели разочарованият Наско Сираков пред Livesport.bg.