„Син“ талант изригна: Ще изтръгна кървящото сърце на врага

снимка: БГНЕС

Прелюбопитен начин да надъха себе си и феновете намери младият талант на Левски Деян Иванов. Защитникът се самоконтузи тежко по време на юбилейния мач на „сините“ срещу Юргорден. Оказа се, че е скъсал връзки и е аут от терените за поне 8 месеца.

Вместо да се обезкуражи обаче Деян Иванов пробва друга терепия. Той постна на стената си във Фейсбук много силно послание. Ето го и него:

"Аз ще покоря това, което не е било покорявано! Поражението няма да е част от моята вяра! Ще вярвам в това, в което другите се съмняват! Винаги ще се стремя да увелича престижа, честта и уважението към моя отбор. С удоволствие ще изляза пак на бойното поле и ще се движа, радвам и ще правя всичко, което мога! И ще стигна до бойното поле с цената на всичко! И когато пристигна там ще водя със себе си яростта.  Ще изтръгна сърцето на врага и ще го оставя да лежи кървейки на земята, защото той не може да ме спре! Никой няма да ми казва, какъв съм и какъв мога да бъда. Вярата ще промени моя свят, тя е местила континенти и държави и е поставила човек на луната и тя ще ми дава сили през тази битка! Поражение и отстъпление - тези думи ги няма в моя речник! Не разбирам тези дефиниции, не разбирам какво значи, нещата да се объркат.  Не разбирам и грешките. Няма значение колко зле са нещата, сърцето и умът ми ще носят тялото ми когато краката ми не могат! Аз ще определя кой съм! Аз ще си определя цената и никой няма да ми казва какво мога и какво не мога!”, пише Деян Иванов.

Публикацията му не спира да събира харесвания и одобрения от страната на феновете на Левски. Хиляди от тях окуражават 19-годишния младок и се радват, че макар и тежко контузен той е запазил силата на духа си.