Шок! Конър сложи край на ММА кариерата

Най-популярният състезаетел в смесените бойни изкуства – Конър Макгрегър, неочаквано обяви края на професионалната си кариера. Ирландската суперзвезда шокира с изказване в социалните мрежи, като поясни, че се отказва млад:

„Здравейте, приятели. Реших да се оттегля от спорта ММА днес. Искам да пожелая на всичките си колеги много успехи в бъдеще. Сега се присъединявам към бившите си партньори, които вече се отказаха. Proper Pina Coladas on me fellas (б.р. Пропър е уискито на Конър, а Пина колада е сладък алкохолен коктейл)!“, заяви бившият шампион на UFC в категориите лека и перо.

„The Notorious“ е още 30-годишен. Новината идва като гръм от ясно небе за неговите фенове. Под публикациите му вече започнаха да се появяват коментари на известни личности:

„Ще се видим на кечмания, братко“, написа популярният атлет Фин Балор. Дали пък Макгрегър не е решил да се пробва в развлекателните спортове?

Крис Сайборг публикува няколко емотикони с формата на юмруци под текста на ирландеца. „Щеше ми се да ви видя с Нейт в една последна битка“, заяви боецът от UFC в категория перо – Брус Мичъл.

„Не можа да преживее загубата от Хабиб Нурмагомедов“, обединяват се десетки фенове. При последното си влизане в клетката Конър загуби от „Орела“, а след мача край Октагона и в него настана хаос.

Все пак не бива да забравяме, че преди 3 години ирландската ММА звезда отново обяви ранно оттегляне. След това преосмисли решението си.

boec.bg