Шефката на Левски: Отказвам да отговарям на лични нападки

Новият изпълнителен директор на Левски Диана Иванова скочи на всички шефове, които прославят имената си чрез емблемите на големите отбори. Иванова излезе с обръщение чрез официалния сайт на клуба. Дамата бе категорична, че няма да дава интервюта и няма намерения да отговаря на лични нападки в публичното пространство от хора с претенции за "европейско поведение".

Обръщението без редакторска намеса:

Казвам се Диана Иванова – изпълнителен директор на един от най–големите футболни клубове в България, и не търся публичност. Идеята ми за промяна на медийната политика на ПФК „Левски“ е плод на наблюдение през последните няколко години върху спортната тематиката в най-четените медии и използването им като сцена за лична изява на ненамерили своята личностна реализация индивиди, криещи се зад имената на футболните клубове, които представляват.

Отказах множество покани за интервюта, защото мисля, че не моята скромна личност е в основата на поста ми на изпълнителен директор, а това, в което ние - служителите на клуба, с общи усилия се стремим да превърнем „Левски“. „Левски“, който обичаме всички ние - хората със „сини сърца“!

Отказвам да отговарям на лични нападки в публичното пространство на хора с претенция за „европейско поведение“, желаещи да трупат имидж - личен или клубен, на гърба ми като личност и като представляваща ПФК „Левски“.

Европейски облик има отбор, достигнал висини в своите резултати, интелигентно отношение при воденето на преговори, добронамереност и доверие към собствените си служители и футболисти и най–вече - към своите привърженици, защото те са и винаги са били определящи за мощта и силата на един футболен клуб. Ние, служителите на „Левски“, служим на кауза, а любовта към „Левски“ се предава от поколение на поколение и тази любов е вечна, ще я има и тогава, когато отделните личности, изпълняващи различни функции в клуба, вече няма да ги има.

Диана Иванова

Изпълнителен Директор на „ПФК Левски“АД", се пише в текста.