Шеф на ЦСКА изригна: Домусчиев прати ММА бойци да бият юноши на ЦСКА!

снимка: БГНЕС/EPA

Един от шефовете на ЦСКА Милко Георгиев бе гост в студиото на БНТ1. Там той засипа с порой от обвинения собственика на Лудогорец Кирил Домусчиев. "Нека не ни етикират нас като много лоши. Да не ни питат защо сме извикали вчера на Армията наши юноши. Същите тези момчета бяха бити в Разград. Домусчиев прати ММА бойци, които пребиха "червените" деца. Ето защо да не се правят много на хрисими, а да изкарват нас злодеи", заяви Милко Георгиев. И добави:

"Не знам дали във футбола има търговска и корпоративна война, но съм убеден, че има комплексари. Домусчиев наричаше един журналист олигофрен, но вие май забравихте това", припомни шефът на ЦСКА.

С думите си Георгиев директно стовари вината за проваления вчера търг за активите на ПФК ЦСКА АД върху боса на Лудогорец Кирил Домусчиев. Според него 3 от фирмите, които искаха да участват в продедурата са на хора именно на бизнесмена. 

Гриша Ганчев вчера индиректно обвини в същото Домусчиев, а сега негов човек "стреля без заглушител" към един от братята Домусчиеви.

Георгиев нападна и треньора на аматьорския ЦСКА 1948. "Едно от децата, които вчера бяха на Армията е синът на Вальо Илиев. Едва ли детето е питало баща си дали да дойде на стадиона и да брани любимия си клуб. То пееше с цяло гърло песни за ЦСКА", каза Милко.