Сектор Г: Кириле, можеш да изкупиш всичкия гел на Земята, но ЦСКА - не

снимка: SPORTA.BG

Фенклуб "Сектор "Г" излезе с официална позиция след несъстоялия се вчера търг за емблемата и активите на фалиралия ЦСКА. Както е известно, много привърженици на "червените" бяха на стадион "Българска армия", за да подкрепят Гриша Ганчев в опита му да върне емблемата. Ултрасите отново скочиха на Кирил Домусчиев. Именно той стои зад ЦСКА 1948, който също иска да участва в търга, убедени са от "Сектор "Г".

Ето цялото съобщение без редакторска намеса:

"И не може и пиле да хвръкне, щом армейци на стража стоят!" Днешният ден ще остане в историята на нашия велик клуб. Ден, в който свободни хора излязоха да защитят своята любов от черните лапи на тирана. Всички вие, които бяхте рамо до рамо с нас, сте герои! Благодарим и поклон!

За жалост, по нашите географски ширини поговорката "Преклонена главица остра сабя не сече", е твърде актуална и до днес. На това разчитаха и душманите ни, най-нагло свалили пред цялата армейска общност своите дълго прикривани с помощта на всевъзможни манипулативни похвати маски.

Но за най-голям ужас на делиорманската клетка на ИДИЛ и нейния владетел, в България все още живеят свободни, мислещи и борбени хора.

И повярвай ни, Велики Везире, не сме малко.

Орисан да "обере овациите" днес бе най-обикновен лакей, представящ се за "изпълнителен директор" на Лудогорбахче 1914+34. Въпросният господин би трябвало да е наясно, че стадион "Българска армия" не е селската нива в Обеля, Казичене или Урвич и дори с цялата полиция на света, на входа пише "ВЪН". Но ние разбираме, че еничарството е семейна черта в неговия род и крушата не може да падне по-далеч от дървото. Все пак не ние години наред сме измъчвали хора в комунистическите лагери в Ловеч и Белене, нали Никола?

След разигралите се около обяд събития, медийните клоаки, получили необходимия сигнал от своите господари и начело с "най-авторитетното спортно онлайн бунище", отприщиха лавинообразна атака по наш и на клуба адрес. Смехотворните твърдения за "жив щит от деца" по коридорите на Армията и заплахи за живота на една синдичка, превишила за пореден път правомощията си, ще оставим без коментар. Съдбата да си цял живот на колене за жълти делиормански стотинки е достатъчно жестока.

Кириле, края сме го запазили специално за теб и то с много любов.

Можеш да си купиш всичките фабрики на света.

Можеш да построиш и всичките кораби на света.

Можеш дори да изкупиш всичкия гел на Земята.

Знаем, че си достатъчно заможен егоцентрик и можеш да си го позволиш.

ЦСКА обаче е твърде голяма хапка, дори за твоята алчна и ненаситна уста.

Внимавай, че пари и може да се задавиш.

Братя и сестри, днес битката бе спечелена, но войната тепърва предстои!

Наш дълг е да браним това, с което сме закърмени и това, което обичаме!

ПЪЛНА МОБИЛИЗАЦИЯ! НИЕ СМЕ ЦСКА!

01.04.

Ако не сега, кога?".