Серина Уилямс пуска своя модна линия, достъпна за всички

Звездата на тениса Серина Уилямс впечатли в Австралия с прилепнал по тялото екип по време на Аустралиън Оупън, а сега изненада своите фенове и с новината, че ще създаде своя модна линия. Ето защо тенисистката все по-често се появява в нестандартни дрехи на корта. И не ѝ пука, защото целта ѝ е да лансира дрехи за по-едри дами като нея. 

В средата на януари спортистката само загатна за нейната колекция като пусна бели тениски с буквата S.
 
„Успехът на всяка жена трябва да бъде вдъхновение за друга. Ние сме най-силни, когато се радваме една на друга. Посвещавам тази колекция на всички, които са готови да представят своя S“, пише на официалния сайт на Уилямс.
 
Колекцията на тенисистката е от 12 части, като мотото ѝ е #BeSeenBeHeard (БъдизабелязанБъдичут). В нея влизат едни от най-любимите ѝ дрехи – както за трениране, така и за ежедневието.
 
„Аз съм Серина Уилямс и не искам да плащам 1000 или 3000 щатски долара за облекло. Мога, но не искам“, казва тя пред Glamour. Спортистката обяснява, че иска да предложи на хората качествени дрехи на нормална цена.
 
„Колекцията на Серина е за жената, която вярва в себе си, която иска да бъде великолепна, която вече изглежда добре и обича себе си отвътре и сега показва и това отвън“, коментира още Уилямс.
 
По-голяма част от дрехите на сайта са с цени под 250 долара.
 
Серина Уилямс е завършила моден дизайн и е правила колекции за Nike и HSN, както и едни от най-запомнящите се спортни екипи.„Правила съм толкова много за други хора, твърде дълго го отлагах, време е да инвестирам в себе си...“, споделя тя.