Сектор Г не успя да събере 15 бона за хорео в дербито

Без специална хореография в сектор „Г“ ще мине първото дерби от този сезон между ЦСКА-София и Левски в събота. Агитката на символичните домакини планираше да направи зрелищно шоу на северната трибуна, като за целта обяви събиране на средства от 15 000 лева. Пет дни преди двубоя на Националния стадион „Васил Левски“ обаче кампанията за събиране на средства бе прекратена, защото сумата не може да бъде изцяло събрана.

„Винаги сме се стремели да даваме 101% от себе си във всяко нещо, с което се занимаваме. Всичко се прави в името на ЦСКА. Било е и ще продължава да бъде. Информираме ви, че първоначално замислената грандиозна хореография няма да се състои. Причината е много проста – „Сектор „Г“ е самофинансираща се трибуна, която оперира с бюджет единствено и само от вашите дарения. Левче от билетче, кетъринг и т.н. са запазен патент на едни други „Бизнес” фенове.

Поради навлизането в последната седмица преди дербито и невъзможността да съберем необходимата ни сума, с което и да довършим идеята си, преминаваме към резервния си план. Страхотна хореография ще има и предстоящото ни силно представяне на трибуните не се подлага под съмнение и за секунда“, все пак обещаха във фейсбук от „Сектор „Г“.