Сектор Г: ЦСКА се подкрепя винаги и навсякъде

снимка: SPORTA.BG

Феновете на ЦСКА от фенклуб "Сектор Г" излязоха с официална декларация по повод загубата на любимия тим от Монтана в 1/16-финалите за Купата на България, което се оказа едно от най-срамните отпадания на тима в този турнир.

Привържениците на 31-кратните шампиони изразиха безкрайната си подкрепа към името и изразиха надеждата си, че след загубата с 1:2 от втородивизионния тим футболистите са си направили съответните изводи.

Ето и пълния текст от "Сектор Г":

ЦСКА се подкрепя винаги и навсякъде, независимо от всичко! Резултатите от един конкретен мач не могат да променят този факт. Силно се надяваме, че футболисти и ръководство ще си извлекат поуките от днешния мач и в неделя в Стара Загора ще видим коренно различно представяне. И нека всички бъдат сигурни, че там отново Сектор "Г" ще направи незабравимо шоу. Очакваме играчите да показват след всеки мач подобно уважение към Армейската публика, и то без да се налага да им се напомня. Нека знаят, че това са хората, които жертват времето и парите си, за да са навсякъде с ЦСКА!

Срамната загуба си остава в историята, но Сектор "Г" винаги трябва да е победител. Преживяхме жестоки катарзиси с любимия отбор и подобни спортно-технически фактори не бива да бъдат ключови за нашето представяне сега. Не това е най - важното... любовта, предаността към любимия клуб - това са много по - големи неща.

ЦСКА - ТОВА СИ ТИ!

ЩЕ СЕ ВИДИМ В СТАРА ЗАГОРА!