Сектор "Б" за Владо Стоянов и Лудогорец: Селско вратарче и 20 клоуна с кренвирши

Привържениците на Левски от Фонд "Сектор Б" изригнаха срещу вратаря на Лудогорец Владислав Стоянов и феновете на "орлите".

Гневът на "сините" запалянковци бе предизвикан от скорошно изказване на националния ни страж, в което той заяви, че Лудогорец на бива да пада до нивото на останалите отбори от родната А група.

Феновете на Левски от Фонд "Сектор Б" излязоха с официална позиция, в която наричат Владо Стоянов - "селско вратарче", а колегите си от Лудогорец - "20 клоуна с кренвирши".

Ето и декларацията на Фонд "Сектор Б", която бе публикувана в официалната страница на организацията във Фейсбук:

"Ако на нас, като Фонд Сектор Б, и публиката на Левски като цяло, някой ни каже, че не "трябва да ни пада на нивото", бихме се засегнали. Бихме се настървили. Бихме се разгневили. И още в идния мач, на трибуните, бихме показали на този/тези с цялата мощ на нашите сили и възможности на какво сме способни. И бихме го направили така, че да ни запомнят дълго и мълчаливо... Уви, тук не се касае до нас. След нас обикновено остава или омразното, безпомощно зяене с отровни слюнки на уста на някоя селска публика, или проблясъците от светкавици от отсрещния сектор, които не смогват да уловят цялата "синя" феерия. Не, уви, не става дума за нас...

Някакво селско вратарче в прав тон си каза, визирайки мача с Левски, че не бивало да падат на нивото на отборчетата от "А" група.

До футболистите и ръководството на Левски София. Това не ви ли засяга? Не ви ли настървява? Не ви ли разгневява?

Ако нас някой ни умаловажава, обезценява и провокира по подобен начин, бихме му отговорили подобаващо. И доста паметно. И със сигурност болезнено.

Вашият отговор трябва да бъде на терена! Стъпете здраво на него, облечете малинено-жълтата раирана вековна фланелка върху душите и сърцата си и покажете на селското вратарче колко пъти може да извади топката от мрежата си. Зад вас сме ние и цялата 100-годишна тежест на емблемата ни. Ще го усетите. И те.

Не е срамно да загубиш и паднеш, срамно е да не влезеш в боя. Срамно е малодушието. И преклонената глава. Те в Левски не се прощават. Време е за мъже!

Любовта народна срещу "каузата" модна.
Всички на стадиона. За Левски Вековенъ!

П.С: И ако срещу нас имаше и гостуваща публика, а не 20 клоуна с кренвирши, бихме нарекли този двубой дерби. На терена обаче със сигурност ще бъде интересно."