Самоубийцата Цвети Стоянова застана до отворен прозорец в чалга клип (ВИДЕО)

Бившата грация Цветелина Стоянова напомни за себе си след продължително затишие. Златното момиче от ансамбъла по художествена гимнастика участва във видеоклипа на парчето на Константин - "107 дни".

Цвети на драго сърце се съгласила да бъде главно действащо лице в продукцията. Това се разбира и от публикацията й в социалната мрежа, където красавицата показа кадрите и трогна приятели и фенове.

Цвети има главна роля в клипа, в който стои пред отворен прозорец и след това изчезва, върти огньове и пребива с камшик певеца, който видимо страда по нея...

Припомняме, че гимнастиката направи опит за самоубийство през лятото на 2016 година, когато полетя от шестия етаж на жилищен блок в квартал "Надежда" в столицата. Тя оцеля по чудо и след дълъг престой в Пирогов се завърна към живота.

"Скъпи приятели, искам да ви представя клипа към една песен, чиято идея е много лична за мен и дойде в най-подходящия емоционален момент от живота ми. Точно затова с удоволствие приех да участвам. Във всичко, което правя, винаги влагам цялото си сърце, затова и накрая частичка от него остава там...  Благодаря за поканата, както и на целия прекрасен екип за отношението и професионализма, а на Константин се извинявам за неволно причинената болка по време на снимките, но смятам, че си струваше... Пожелавам ви приятно гледане, надявам се да разберете правилно посланието на клипа и да успеем да докоснем и вашите сърца", написа Цвети Стоянова в социалната мрежа, като публикацията й вече е събрала десетки хиляди лайкове.

"Със сълзи от радост благодаря на всички колеги и приятели за подкрепата, обичам ви! На Цвети Стоянова благодаря за невероятната смелост и професионализъм", написа Константин.