Грацията Цвети Стоянова се залюби с олигарх, би дузпата на футболиста Любенов

Екс гимнастичката Цвети Стоянова се е разделила с дългогодишния си приятел Александър Любенов заради олигарх. Грацията въртяла любов с богаташа вече повече от половин година. Новият мъж до Цвети бил доста богат, с бизнес в строителството и апетити към политиката.

Запознали се нa светско мероприятие и в началото аферата им започнала като невинен флирт, пише "Галерия". Обвързаната Цвети спазвала дистанция, но бизнесменът бил доста напорист и класи над футболиста Любенов. Стоянова бързо паднала в мрежите на бизнесмена и не след дълго вратарят на Локомотив (София), който е юноша на Левски, разбрал за авантюрата. Тази, която затворила страницата с Любенов обаче, била Цвети.

„Сашо буквално й падна на колене, плачеше и я молеше да се върне при него, беше готов да й прости. Но тя вече не е същата“, разказват свидетели на развръзката.

Всъщност за коренната промяна у Цвети потвърдиха и запознати от светските среди. Te са изумени от надменното й поведение в последно време. „Не може да се говори с нея. Вирнала си е носа, все едно е хванала Господ за шлифера. В обкръжението й са само от милионер нагоре“, възмутени са нейни стари познайници, цитирани от изданието.

Според тях промяната се дължи на рязкото покачване на стандарта й на живот. Бизнесменът постоянно я глезел по луксозни ресторанти и круизи, каквито Любенов не можел да си позволи, пише още "Галерия". На всичкото отгоре бил изключително галантен и добър. Единственият му недостатък бил... че си има съпруга. Цвети засега нямала скрупули относно семейното му положение, тъй като самата тя не желаела да се омъжва или да има деца.

Цвети Стоянова и Александър имаха дълга връзка, като дори през последната година се заговори за брак. Любенов бе до нея в най-тежкия й момент – когато през 2016 година направи опит за самоубийство, скачайки от шестия етаж.