Само в Sporta.bg! Росен Животното и силиконовото бижу Дари Калчева на кръщене в Сърбия (СНИМКИ)

галерия:

Тарторът на Сектор "Г" и най-мощната фенфракция (Енимълс) на ЦСКА Росен Петров-Животното и гаджето му - сексбомбата Дарина Калчева изкараха кратък воаяж до Сърбия, видя зорко око на Sporta.bg. И по-точно до град Крушевац. Там влюбените гълъбчета имаха важна мисия, защото Росен бе избран за кръстник на бебе. Върл привърженик на Партизан е помолил Животното да стане орисник на детето му, а софиянецът се е съгласил на драго сърце.

Естествено, Росен е бе придружаван в съседката ни от прелестната Дарина. Тунингованата с грамадно количество силикон гърла пък не пропусна да се похвали със снимки, които Sporta.bg докопа.

4165436

Мъжемелачката отскоро е интимна с цесекарският лидер, който след като излезе от затвора върти луда любов с нея. Преди да срещне Животното, Дарина се славеше като старлетка, която разби сърцето на не един и двама родни футбалери. Най-известното й завоевание бе бившият национал Коста Янев.

Сега обаче Дари е на седмото небе с Росен Животното, който сутрин й прави палачинки, а вечер я разкарва из вървежните заведения.

4165435

Явно Животното се е отървал без забрана за напускане пределите на България след чутовната сапунка около търга за емблемата и активите на фалиралия ПФК ЦСКА АД. 

Припомняме, че синдикът на автентичното "червено" дружество Дора Милева подаде жалба срещу известния фен. Последва арест за Животното и няколко дни ходене по мъките. Всичко приключи с освобождаване на Росен, защото Милева не успя да докаже безспорно, че е била заплашвана и изнудвана от мускулестия мъжага.

Росен Животното е изключително приближен до боса на ЦСКА-София Гриша Ганчев. Преди време бизнесменът дори ходеше на посещения в зандана, за да бистрят бъдещето на "армейците". След като напусна затвора Животното не пропуска мач на ЦСКА, а сектор "Г" видимо живна.

4165434