С емоционално съобщение Бербо обяви, че Райън Гигс идва заради него в София

снимка: БГНЕС/EPA

Димитър Бербатов и Луиш Фиго организират благотворителен мач, в който участие ще вземат световноизвестни футболисти. Средствата от шоуто, което ще се проведе на 14 юни 2017-а година в София, на стадион "Васил Левски", ще отидат във фондациите на двете легенди.

За "Мача на звездите" в София ще дойдат Дейвид Бекъм, Уейн Рууни и други големи футболисти от близкото минало и сегашния елит. Бербо представи още една легенда, която ще вземе участие в шоуто. Чрез много емоция Бербатов обяви името на Райън Гигс.

Ето какво написа Бебро за Гигс:

Той беше човекът който ми показваше всеки ден какво значи да си професионалист. Един от първите, които ми изпратиха смс за "добре дошъл" в "Манчестър Юнайтед", и винаги беше насреща за съвет или добра дума. А и ми показа трика за дълголетие - йога!

Той е рекордьорът по най-много изиграни мачове в историята на "Манчестър Юнайтед" с внушителните 963 двубоя. Той е най-титулуваният играч в историята на футбола! През забележителната си кариера има 36 спечелени купи. С "Манчестър Юнайтед" е завоювал 13 шампионски титли във Висшата лига, 4 пъти е печелил ФА Къп, 4 пъти - Купата на лигата, 2 пъти е триумфирал в най-престижния клубен турнир Шампионската лига, печелил е 2 пъти Световното клубно първенство, Междуконтиненталната купа, Суперкупата на УЕФА и 9 пъти е вдигал трофея "Къмюнити Шийлд" - английската Суперкупа. Той е единственият играч, участвал в спечелването на всички 13 титли на "Юнайтед" във Висшата лига. Играчът с най-много мачове в историята на Висшата лига - 632. Държи рекорда и за най-много асистенции в историята на Висшата лига - 271.

Райън Гигс. Очакваме го в София!