Руса френска репортерка обра точките и погледите на Националния стадион

галерия:

Лудогорец-ПСЖ безспорно приковава интереса на медиите у нас и всичко случващо се преди битката утре вечер се следи под лупа. Явно и във Франция мачът е основна тема, защото акредитираните за него журналисти са над 20 от различни телевизии и сайтове.

В страната на "петлите" се славят и като ценители на женската красота. В опит да се преборят за по-широка аудитория френсетата видно залагат на красиви и ефектни репортерки. В това се убеди зорко око на Sporta.bg на Националния стадион, което освен, че чака брифингите на треньорите на Лудогорец и ПСЖ - следи и други любопитни ситуации

Две шеметни чаровници се отличаваха от останалите шишкави чичковци с диктофони и микрофони в ръка. В опит да разбере кои са те и за кои медии се трудят - нашият човек на Националния стадион поговори с няколко френски колеги. Оказа се, че едната мадама е стажантка и тепърва ще навлиза в занаята.

Другата пък е Мелиса Тиеро (или нещо подобно) и е пратеничка на francetvsport.fr. Нейните движения буквално щяха да скършат вратовете на няколко бг журналисти, които забравиха за какво са изпратени на "Васил Левски". Дамата впечатли всички с перфектни форми и походка на манекенка. 

"Леле, леле - на тази прелест със сигурност няма кой да й откаже интервю - дори и звездите на ПСЖ. И в България си имаме хубави колежки, но тази е като от корица на списание", цъкаха с език мастити бг журналисти, които не отделяха поглед от Мелиса.

4160964