Лудогорец трепери за звездите на ПСЖ, пазят ги като златни кокошки! Поят баровците с вино за 1800 евро

снимка: Булфото

Босовете на Лудогорец се уплашиха от инфо, че фенове и ловци на автографи ще пробват пробив в охраната, за да се доберат до някоя от супер звездите на ПСЖ. Репортер на Sporta.bg предаде от Националния стадион, че лично изпълнителният директор на разградчани Ангел Петричев се е заел с допълнителен инструктаж към стюардите, наети от тима. 

Тази вечер Кавани, Ди Мария и компания ще проведат официалната си тренировка на "Васил Левски". Малко след 17.00 ч. Петричев събра гардовете и с пламенна реч им обясни да си си отварят очите на 4 и да са готови за провокации. 

Петричката даде да се разбере на всеки охранител, че се очаква армия от фенове да опита всичко възможно, за да се добере до звездите на френския шампион. Ето защо кордон от полиция и стюарди ще посрещне рейса на ПСЖ още на входа на Националния стадион. От френския клуб са пожелали изрично българските домакини да се погрижат охраната да е на ниво.

По-късно тази вечер арабският бос на ПСЖ Насер Ел-Келайфи и други височайши особи от делегацията на гостите ще бъдат глезени с отбрани мезета, питиета и храна на официална вечеря. Sporta.bg разбра, че бутилките вино, които баровците от ПСЖ ще могат да консумират струват над 1800 евро за бройка.