Рожден ден празнува Олег Велинов

снимка: БТА/AP

Президентът на българската федерация по снукър Олег Велинов днес става на 28 години и Sporta.bg честити празника на човека, заради когото най-джентълменският спорт на планетата има солидна основа в България.

В изключително кратки срокове шефът на федерацията успя да постави нашата родина на картата на снукъра, като през София вече минаха световни величия като Рони О'Съливан, Джон Хигинс, Стив Дейвис, Нийл Робъртсън и много, много други звезди, които едва ли някой снукър почитател е очаквал да види на живо преди 3-4 години.

Под негово ръководство и българският снукър се развива със страхотна скорост, като в България всеки месец се провеждат най-различни ранкинг турнири, в които участие взимат все повече и повече играчи, което може само да ни радва като верни фенове на снукъра.

Екипът на Sporta.bg желае най-вече здраве на г-н Велинов, защото, в крайна сметка, това е най-важното нещо в живота. Желаем му щастие - както на него, така и на цялото му семейство, близки и приятели. Късмет, защото познаваме Олег, който е смел и дързък както в живота, така и в бизнесмена. А знаем, че късметът ходи при смелите.

Пожелаваме му още много успехи в снукъра, като със сигурност той ще работи целеустремено, за да превърне снукъра в един от най-популярните спортове в България.

Честит рожден ден, Олег, нека и в следващите 28 години максимата "небето е границата" да е неизменна част от твоя живот!