Роналдо: Можехме да вкараме още

снимка: БТА/AP

Мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо беше щастлив късно снощи, след като успя да излъже шведската защита и да донесе победа с 1:0 на своята Португалия срещу Швеция в първия двубой от баражите за Мондиал 2014.

Голмайсторът на Реал Мадрид успя да се разпише в последните 10 минути на мача в Лисабон, като неговият гол може да се окаже решаващ за класирането на "селесао" за Бразилия, а това да бъде силна заявка от негова страна за "Златната топка".

Въпреки победата Роналдо остана на земята и коментира, че в отбора са се надявали на по-голяма победа в първия мач, но все пак подчерта, че все пак победата си е победа.

"Попадението беше много важно, защото ни донесе победата. Да, можехме да отбележим още, но това е", коментира Кристиано след срещата.

"Трябва да се радваме, защото резултатът е добър, въпреки всичко. Във вторник ни чака нова битка и имаме минимален аванс - все пак това е по-добре от никакъв.

Втората среща ще е още по-тежка, но ние сме готови и знаем как да се справим. Щеше да е хубаво да водим с повече, не не успяхме, въпреки че дадохме всичко от себе си. Ще направим всичко, защото всички искаме да сме в Бразилия", каза още капитанът на Португалия.