Рамос тренира без топка, аут за Вечното дерби

снимка: Булфото

Два дни преди Вечното дерби между Левски и ЦСКА стана ясно, че Кристовао Рамос няма да може да се изправи срещу "червените".

Португалското крило получи контузия и, въпреки че се очакваше да се оправи до столичното дерби, то това няма да се случи. Днес той се появи на сутрешната тренировка, но въртеше обиколки и се прибра бързо в съблекалните.

Групата на Елин Топузаков все още не е определена, но въпреки това не се очаква Рамос да попадне в нея. Вероятно той ще получи почивка няколко дни, за да се излекува напълно.

За радост на треньора, Орлин Старокин и Рикардо Нунеш тренират на пълни обороти, като и двамата са готови да почнат от първата минута срещу ЦСКА.

Големите проблеми за Топузаков идват най-вече от наказанията на Станислав Ангелов и Владимир Гаджев, които ще гледат мача срещу "червените" от трибуните на "Васил Левски".

В групата за мача ще се завърнат Аймен Белаид и Радослав Цонев, които изтърпяха наказания срещу Литекс. Борислав Цонев също се очаква да получи шанс, заедно с другите юноши в първия тим - Владислав Мисяк и Стивън Петков.