Радуканов за играчите: Те са моите герои

снимка: Булфото

Треньорът на Пирин Милен Радуканов нормално бе доволен от успеха с 2:1 над Нефтохимик. Той посвети двубоя на кмета на Благоевград Атанас Камбитов и заяви, че играчите са неговите герои.

"Началото си беше много добро, но направихме една грешка и допуснахме гол. Искам да поздравя футболистите, това са моите герои. За една седмица изиграха доста тежки 3 мача, поздравявам ги и поздравявам публиката", коментира пред Диема Спорт 2 Радуканов.

"Бяхме по-агресивни, организация на играта, шансове, търсихме гола. Надиграхме ги по всички показатели. Имаха едно положение пак след наш подарък. Смятам, че не са ни надиграли. По-различно е, защото бяхме много уморени. Ние играхме с Ботев, беше важно да победим с оглед на точките, които трупаме. През 94-а има такава серия - 7 поредни победи. Тогава бях играч, сега са пет. Караме стъпка по стъпка", каза треньорът на Пирин.

"Никога нищо не считам докато не свирне съдията. Докато има точки за раздаване, ще играем отговорно, мотивирано. Имам много нови изисквания към футболистите, те се стараят, искам още веднъж да ги поздравя. Те ме помолиха да посветим победата на господин Камбитов, който много ни помага. Специално тази победа е за него", продължи Радуканов.

"Не обичам да се изхвърлям - караме стъпка по стъпка. Да изпълним първата цел, после имаме втора и трета", добави спецът.

"Искам да посветя тази победа на Краси Безински, легенда на Пирин, който ме прие в съблекалнята на ЦСКА преди 25 години, пращам му цялата позитивна енергия", каза още Радуканов.