Първо в Sporta.bg! Босът на ПАОК привика Бербо за среща на четири очи - вижте какво си гукат!

снимка: PAOK FC

Димитър Бербатов е най-влиятелната фигура в ПАОК, след тази на собственика Иван Савидис. Този извод си правят медиите в Гърция, които достигнаха до информацията, че Иван Савидис е привикал на среща благоевградчанина.

Корабният магнат е искал мнението на Митко преди да вземе крайно решение кой да е новия треньор на солунския гранд. Към момента фаворит за горещия пост е бившият селекционер на Португалия - Пауло Бенто. 

Савидис е пожелал да разбере дали българската звезда има нещо против именно Бенто да поеме ПАОК и дали според него младия специалист ще свърши работа, пишат вестниците в южната ни съседка. Както е известно Бербо се изпокара с предишния треньор в клуба Игро Тудор. Това бе капката, която преля чашата и хърватинът бе изритан от Солун.

Опция за нов анставник на "черно-белите" е и Мануел Пелегрини, който след края на сезона ще напусне Манчестър Сити. Той обаче е поставил сериозни условия за трансфери, които дори ултра богаташ като Иван Савидис трудно би изпълнил. С

С шансове да поеме кормилото на ПАОК е и Мирча Луческу. Румънецът си тръгва от Шахтьор и търси нов пристан. Засега фаворит за неговия подпис е Галатасарай, но ако не акостира в край Босфора - Луческу ще погледне към Солун.

Бербатов е с изтичащ договор и подходящ треньор ще е едно от нещата, които могат да го накарат да преподпише изтичащия през лятото контракт с ПАОК.