Прокуденият капитан съсипа "треньорчето" на Локо (Пловдив)

снимка: lap.bg

Бившият вече капитан на Локомотив (Пловдив) Пламен Крумов изрази благодарността си към феновете на "смърфовете". Той се раздели с тях с емоционална изповед, като използва за трибуна профила си в социалната мрежа "Фейсбук".

32-годишният бранител бе изгонен от старши треньора Бруно Акрапович без никаква причина. Абсурдното премахване на Крумов от отбора предизвика бурни реакции сред феновете срещу босненеца. Бившият капитан пък нарече Акрапович "физкултурник" и "треньорчето".

Вижте какво сподели Пламен Крумов с феновете на Локомотив:

"Благодаря ти, ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ!!! 

За мен беше чест в продължение на две години и половина да нося черно-бялото райе, а в последните месеци и капитанската лента на този велик клуб!!! 
Щастлив съм , че имах възможността да се запозная и дори да бъда съотборник с част от легендите на този клуб! Христо Бонев, Николай Курбанов, Христо Колев-Бащата, Краси Костов (лека му пръст), Едуард Ераносян, Петър Пашев, Мартин Камбуров, Кирил Котев, Ванчо Траянов и др. 

Не спечелих нито един трофей, но спечелих много повече! Спечелих уважението на черно-бялата общност с всеотдайната си игра! В тези две и половина години изживях уникални моменти! Незабравими мачове и победи! Няма как за два месеца един физкултурник (треньорчето) да изтрие тези позитивни моменти! За съжаление отборът е в лоши ръце, но много скоро всичко ще си дойде на мястото. 


Пожелавам на вече бившите си съотборници здраве и много късмет. Ще им трябва и доста търпение!!! Благодаря на феновете за подкрепата! Благодаря на ръководството и на собственика за коректното отношение към мен. Локомотив Пловдив винаги ще заема част в сърцето ми!!! 
Казвам довиждане, а не сбогом !!! На добър час, ЛОКОМОТИВ ПЛОВДИВ", сподели Крумов в емоционална изповед.