Проблеми в ЦСКА преди мача с Нафтата

снимка: Булфото

Старши-треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов ще има затруднения преди гостуването на Нефтохимик в следващия кръг от А група, след като звездите на отбора Емил Гъргоров и Неманя Милисавлевич стратад от различни контузии.

Двамата треньират на облекчен режим, като лекарят на отбора д-р Иван Дойчев е споделил пред треньорското ръководство, че и двамата вероятно ще са на линия за следващите мачове.

Бадема играе от няколко мача насам с травма в глезена, която получи на мач на националния отбор, но това не му попречи да бъде най-добрият на терена при победата преди месец с 3:0 над Левски.

При Милисавлевич проблемите са малко по-сериозни, тъй като бившият играч на Лудогорец играе с болки от началото на сезона, но поради липсата на флангови футболисти в ЦСКА той играе във всеки мач.

Джаксън Менди също има болежки, но въпреки това ще застане до Валентин Илиев в центъра на отбраната. Райс М'Боли се завръща в отбора, след като се класира с Алжир за Мондиал 2014.

В същото време "Труд" информира, че в следващите 14 дни трябва да бъде завършено първото игрище, което ще е на разположение на юношите на клуба. Младите "армейци" обаче ще трябва да изчакат преди да ползват съоръжението.