Предложен за шеф в Ботев отказа мястото си, вижте Съвета на директорите

снимка: botevplovdiv.bg

Един от петимата предложени за шеф на Ботев (Пловдив) отказа мястото си в Съвета на директорите и ще бъде заменен. Това е Теодор Бочев, който си е направил самоотвод на Акционерното събрание на Ботев Пловдив АД, пише plovdivderby.com. Неговото място ще бъде заето от Костадин Брашнаров, който по-рано не бе одобрен от Сдружението заради малък брой гласове в своя полза.

Въпреки това Брашнаров от днес ще бъде част от Съвета на директорите на Ботев (Пловдив). ТЦ-ИМЕ не предложи свои представители за местата в Съвета на директорите. Така и петимата членове ще са излъчени от Сдружението. Това са Васил Наумов, Радо Кошински, Иван Йотков, Ангел Палийски и Костадин Брашнаров.

Интересно е, че точно Теодор Бочев предложи Брашнаров за член на Съвета на директорите на Ботев на събранието на Сдружението. Брашнаров обаче събра твърде малко гласове и на практика остана първа резерва. В случая обаче, след като именно Теодор Бочев си е направил самоотвод, неговото място бива заето от предложения от него Брашнаров.