Потресаващ секс скандал връхлетя Висшата лига, звезди се гаврят с жени

Чутовен секс скандал разтресе английския футбол, а за това се погрижи таблоидът “Сън”. Играчи от Висшата лига и Чемпиъншип (II ниво на футбола на Острова) унижават жени, за да трупат точки по специална схема и да се съревновават в създадена за целта група в WhatsApp, пише "24 часа".

Например в перверзната игра 200 т. се заработват, ако удариш или наплюеш нищо неподозиращата си жертва. 150 т. се полагат на тези, които снимат секса. Също толкова се полагат и за любовна игра на тренировъчната база на клуба. 150 т. прибавяш към актива си и ако правиш секс, когато жена ти е някъде наблизо.

“Сън” твърди, че разполага с кореспонденция в групата, в която се разкриват детайлно извращения на участници в нея чрез снимки и видеа. Изданието не споменава имена на футболисти, които са част от скандалното състезание.

За подобна сексигра, свързана с унижаващо антихуманно отношение към жените, разкри в автобиографията си бившият футболист на Ливърпул Джърмейн Пенант (на снимката). Той и негови приятели, сред които бившият кадър на Арсенал и Челси Ашли Коул, си били направили женски вариант на играта монополи.

Според правилата му, ако правиш секс с дадена дама, тя става своеобразно твое притежание. Следващият, който я вкара в леглото си, трябва да плати някакъв вид наем за нейното ползване.