Попето и Чорбаджийски почти сигурно аут за Казахстан

снимка: lap.bg

Капитанът на българския национален отбор Ивелин Попов и съотборникът му при "лъвовете" Божидар Чорбаджийски най-вероятно ще пропуснат контролата с Казахстан. Двубоят е днес (26 март) на "Панчо Арена" във Фелчут, Унгария.

Нападателят на Рубин има травма на пръста на единия крак и Петър Хубчев няма да рискува здравето му. В последния момент ще се прецени дали той ще бъде част от проверката, но почти сигурно това няма да се случи.

Защитникът на ЦСКА-София пък е измъчван от различни проблеми още след контролата срещу Босна и Херцеговина, загубена от България с 0:1. Неговото участие също е под въпрос. Ако той е готов, Петър Хубчев пак ще се спре със схема с трима централни бранители. Ако обаче Чорбаджийски остане в лазарета, то родният селекционер ще прибегне до формация с четирима в отбрана.

Капитанът на Левски Божидар Митрев ще застане под рамката на вратата за сметка на Пламен Илиев, а Страхил Попов ще замени Михаил Александров сред титулярите. Симеон Славчев пък ще играе на мястото на Ивайло Чочев.